Boxer och ComHem

Kråkereds fiber drivs som ett öppet medlemsägt fibernät med Splitvision som KO (kommunikationsoperatör) där våra medlemmar individuellt väljer vilka tjänster man vill beställa enligt det utbud som står att finna på Splitvisions tjänsteportal. På senare tid har det tillkommit två tjänsteleverantörer som kan leverera TV och bredband, Boxer och ComHem.

Båda leverantörerna kräver leverantörsberoende TV-boxar anpassade för fiberanslutning, dessa beställes direkt av Boxer eller ComHem i samband med beställning av TV-abonnemang. Har man redan en TV-box från Kalejdo för övriga leverantörer går denna inte att använda för Boxer eller ComHem.

Är man som medlem i Kråkered fiber intresserad av att beställa TV eller bredband från Boxer eller ComHem rekommenderas att surfa in på deras hemsidor och där läsa om utbud och priser och aktuella kampanjer.

Boxer har sin hemsida på www.boxer.se och telefon till deras kundtjänst:

Telefon: 0771-21 10 00
Vardagar kl. 08.00-21.00
Helgdagar kl. 09.00-20.00

ComHem har sin hemsida på www.comhem.se och telefon till deras kundtjänst:

Telefon: 90-222
Vardagar kl. 08.00-21.00
Helgdagar kl. 09.00-18.00

Är man sedan klar över att man vill beställa någon tjänst från Boxer eller ComHem rekommenderas att ringa deras kundtjänst för att snabbast få till att verkställa en beställning.

Är man redan kund hos Boxer via befintligt abonnemang där utsändningen sker över marknätet via antenn kan det kanske vara aktuellt att byta till abonnemang via fibernätet, kontrollera med Boxer vilka villkor som då gäller.

Har du frågor eller synpunkter om ovanstående kontakta teknik@krakeredfiber.se